تارتلت توت فرنگی شکلاتی
تارتلت توت فرنگی شکلاتی
این تارتلت های توت فرنگی شکلاتی درست می شوند و برای مجالس خانوادگی، جشن ها یا مهمانی های باربیکیو تابستانی عالی هستند.
آنها ترکیبی عالی از یک شیرینی شیرین ساده پر از گاناش شکلاتی غنی و توت فرنگی آبدار هستند.
همانند تارت فرانسوی توت فرنگی کاستارد، تیرامیسو توت فرنگی بدون پخت آسان، و کیک تنبل (کیک بیسکویت شکلاتی)، آنها ظاهر و طعم شگفت انگیزی دارند اما درست کردن آنها نیز بسیار آسان است!
پرش به:
این مینی تارت های شکلاتی گاناش بدون اینکه زیاد باشد، غنی هستند.
ترشی توت فرنگی های شیرین و آبدار کاملاً مکمل گاناش شکلاتی صاف و غنی است.
آنها با هم ترکیبی عالی هستند!
اگر عاشق غذاهای فرانسوی هستید و میخواهید درباره آشپزی فرانسوی بیشتر بدانید، ممکن است بخواهید دیگر دستور العملهای فرانسوی من مانند پارفه جگر مرغ – پاته، سوپ پیاز سنتی فرانسوی و Moules Mariniere – صدف فرانسوی.
چرا این دستور غذا جواب می دهد؟
- شکلات و توت فرنگی با هم یک کبریت ساخته شده در بهشت هستند!
- این تارتهای کوچک شکلاتی برای مهمانیهای تابستانی و مجالس خانوادگی مناسب هستند.
- شما می توانید از نوع شکلات مورد علاقه خود چه شیری، چه سفید یا تیره استفاده کنید. من از مخلوط شیر و شکلات تیره استفاده کردم که مایلیم آن را در قسمت کمی شیرین.
- اگر توت فرنگی ندارید، می توانید آن را با هر نوع توت تازه یا میوه دیگری که در فصلی است که دوست دارید با شکلات ترکیب کنید، جایگزین کنید.
- میتوانید از پایههای شیرین تارت آماده استفاده کنید تا دستور پخت تارتلت توتفرنگی شکلاتی را سریعتر و آسانتر کنید.
مواد تشکیل دهنده و جایگزین ها
- کره – من همیشه از کره بدون نمک برای شیرینی ها استفاده می کنم زیرا می خواهم مقدار نمک را کنترل کنم. مطمئن شوید که کره شما در دمای اتاق نرم شده است.
- آرد سفید ساده – به عنوان آرد همه منظوره نیز شناخته می شود. برای تهیه کیک، کلوچه، شیرینی و سس غلیظ کننده مناسب است. قبل از استفاده از آن در شیرینی های خود آن را الک کنید.
- شکر – من از شکر کاستور استفاده می کنم اما شکر دانه ریز نیز عالی عمل می کند.
- تخم مرغ – از یک تخم مرغ تازه و آزاد در دمای اتاق استفاده کنید.
- نمک – به تعادل طعم و تقویت سایر مواد کمک می کند. افزودن مقدار کمی نمک در اکثر دستور العمل های دسر ضروری است.
- پوست لیمو – زردی بیرون پوست آن بدون رفتن به قسمت سفید است که تلخ و ناخوشایند است. طعمی تند و بوی مرکباتی به پایه تارت اضافه می کند. می توانید آن را حذف کنید و یک قاشق چایخوری خمیر وانیل اضافه کنید.
- شکلات – من از مخلوط 70 درصد شکلات تلخ و شکلات شیری استفاده کردم، اما شما می توانید از هر شکلات مورد علاقه خود تا زمانی که در حال پختن شکلات هستند استفاده کنید.
- رب وانیل – من از خمیر یا عصاره لوبیا وانیل برای طعم عمیق و لذیذ وانیل استفاده می کنم. از مصرف وانیل مصنوعی خودداری کنید.
- کرم – من برای درست کردن گاناش از خامه دوبل/کرم سنگین استفاده می کنم. خامه کم چرب با این دستور العمل کار نمی کند.
چگونه تارتلت توت فرنگی گاناش شکلاتی درست کنیم؟
این مینی تارت های شکلاتی بسیار آسان درست می شوند.
اما، برای دستیابی به بهترین نتایج، باید چند مرحله ساده را دنبال کنید:
خمیر شیرینی شیرینی (پات سوکره) را آماده کنید
در یک همزن ایستاده مجهز به پارو، کره نرم شده و شکر را با سرعت متوسط حدود 2 دقیقه خامه بزنید تا کرم رنگ و کرم رنگ شود.
دو طرف و کف کاسه را با کاردک لاستیکی خراش دهید و 20 ثانیه دیگر هم بزنید.
تخم مرغ، خمیر وانیل، نمک و پوست لیمو را اضافه کنید.
حدود 30 ثانیه با سرعت کم هم بزنید تا زرده به طور یکنواخت ترکیب شود و مخلوط گلوله شود.
آرد را اضافه کنید و با سرعت کم حدود یک دقیقه هم بزنید تا آرد یکدست شود.
مخلوط مانند ماسه مرطوب و توده ای به نظر می رسد.
با دست خمیر را به آرامی ورز دهید تا به شکل یک توپ داخل کاسه تبدیل شود.
میتوانید خمیر را به میز کار منتقل کنید تا در صورت راحتتر ورز دادن، اما مطمئن شوید که روی شیرینی زیاد کار نکنید.
خمیر را به یک توپ تبدیل کنید و سپس آن را بین دو ورق کاغذ پخت به ضخامت حدود 3 میلیمتر (⅛”) بغلتانید.
روی یک سینی صاف قرار دهید و حداقل یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
خمیر را از یخچال خارج کنید، کاغذ پخت را بردارید و با استفاده از یک چاقوی کوچک 10 دور خمیر را برش دهید.
می توانید از کاتر کوکی گرد یا فلوت دار نیز استفاده کنید.
شیرینیها را به آرامی داخل منافذ قالب مافین بکشید، لبههای آن را به آرامی بین پایین و دو طرف فشار دهید تا حبابهای هوا از بین برود.
ته شیرینی ها را با چنگال سوراخ کنید تا بلند نشوند، سپس دوباره در یخچال قرار دهید تا یک ساعت دیگر استراحت کنند.
پوسته تارتلت را بپزید
فر خود را از قبل با دمای 170 درجه سانتیگراد (340 درجه فارنهایت) گرم کنید و تابه مافین را در این فاصله در فریزر قرار دهید.
هر پوسته تارتلت را با یک تکه کوچک فیلم یا کاغذ پخت بپوشانید و با دانههای پخت، لوبیا یا نخود بپوشانید.
پوسته ها را به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزید، وزنه های پخت و فیلم چسبناک را با دقت بردارید، سپس 15 دقیقه دیگر یا تا زمانی که قهوه ای طلایی شوند، بپزید.
قبل از اضافه کردن فیلینگ، آنها را بگذارید تا کاملا خنک شوند.
در حالی که پوسته های شیرینی در حال خنک شدن هستند، گاناش شکلاتی را آماده کنید.
گاناش شکلاتی را آماده کنید
شکلات تلخ و شکلات شیری را به قطعات کوچک خرد کرده و در یک کاسه قرار دهید.
خامه را در یک قابلمه کوچک حرارت دهید تا بجوشد (نه بجوشد) و آن را داخل شکلات خرد شده بریزید.
خامه نیازی به جوشیدن کامل ندارد، اما باید مقداری بخار از تابه خارج شود.
شکلات و خامه را بدون هم زدن حدود یک دقیقه بگذارید.
با استفاده از کاردک، آنها را هم بزنید تا شکلات در خامه ذوب شود و به شکل یک گاناش یکدست در بیاید.
اجازه دهید گاناش کمی خنک شود (برای چند دقیقه) و آن را روی پوسته های تارتلت بریزید.
از یک کاردک کوچک (یا پشت قاشق) برای پخش یکنواخت آن در صورت لزوم استفاده کنید.
تارتلت ها را در یخچال قرار دهید تا حدود یک ساعت ببندد – یا تا زمانی که گاناش سفت شود قبل از تزئین با توت فرنگی، آجیل، یا هر رویه ای که دوست دارید.
برای دستور پخت کامل و قابل چاپ به کارت دستور غذا بروید!
نکات برتر از سرآشپز
- پوسته های خالی شیرینی را می توان در دمای اتاق نگهداری کرد و آن را در فیلم چسبناک پیچیده کرد. پس از پر شدن با گاناش شکلاتی، باید در یخچال نگهداری شوند.
- شکلات را قبل از اضافه کردن خامه داغ (نه آب پز) ریز خرد کنید. این کمک می کند تا شکلات خیلی سریعتر آب شود بدون اینکه خامه را زیاد گرم کنید. آب کردن شکلات در دمای بالا ممکن است منجر به گاناش دانهدار شود.
- گاناش شکلاتی را در حالی که هنوز گرم است، بلافاصله داخل پوسته ها بریزید تا ظاهری صاف داشته باشید. اگر آن را برای مدت طولانی کنار بگذارید، گاناش شروع به سفت شدن می کند.
- برای سفت تر شدن گاناش، آن را در یخچال نگهداری کنید تا آماده سرو شود. اگر می خواهید گاناش نرم تری داشته باشید، آنها را حداقل یک ساعت قبل از سرو در دمای اتاق بگذارید.
سؤالات متداول دستور غذا
بله، اگر به دنبال یک دستگاه فوق العاده آسان و سریع و خیر هستید، دستور پخت تارتلت های توت فرنگی شکلاتی، می توانید به سادگی از یک شیرینی خرد شده شیرین از فروشگاه استفاده کنید و آن را با گاناش شکلات خانگی ساده پر کنید.
ممکن است وجود داشته باشد دو دلیل برای تنظیم نشدن گاناش.
اولین دلیل این است که گاناش تا زمانی که به درستی سرد نشود، تنظیم نمی شود. اگر فیل گاناش هنوز سفت نشده است، آن را برای مدت بیشتری در یخچال بگذارید.
دلیل دوم، نسبت اشتباه خامه به شکلات است. مصرف زیاد کرم باعث آبریزش گاناش می شود.
این تارتلت ها تا 48 ساعت در یخچال نگهداری می شوند. من توصیه نمی کنم آن را زودتر از آن درست کنید زیرا شیرینی ها ترد خود را از دست می دهند و توت فرنگی ها خنده دار می شوند.
خود شیرینی را می توان 1 یا 2 روز قبل درست کرد و پخت و تا یک ساعت قبل از سرو با گاناش پر کرد (یا زمان لازم برای قرار گرفتن گاناش در یخچال).
برای دستور العمل های شکلاتی خوشمزه تر، چرا امتحان نکنید:
این دستور غذا را شما درست کردید؟ لطفاً به من اطلاع دهید که چگونه شد! نظر خود را در زیر بگذارید و @cookingorgeous در اینستاگرام و هشتگ کنید #cookingorgeous.
امیدوارم از روند تهیه این مینی تارت های شکلاتی و توت فرنگی به همان اندازه که از خوردن آنها لذت می برید لذت ببرید! ?
خوشحالی! / افیه اولسون!
تارتلت توت فرنگی شکلاتی
این تارتلت های توت فرنگی شکلاتی درست می شوند و برای مجالس خانوادگی، جشن ها یا مهمانی های باربیکیو تابستانی مناسب هستند.
مواد تشکیل دهنده
خمیر شیرینی شیرین (پات سوکره)
دستورالعمل ها
صدف شیرینی شیرین (پات سوکره) را آماده کنید
-
در یک همزن ایستاده مجهز به ضمیمه پدال، کره نرم شده و شکر را با سرعت متوسط حدود 2 دقیقه خامه بزنید تا رنگ و کرم رنگ شود.
-
کناره ها و کف کاسه را با کاردک لاستیکی خراش دهید و 20 ثانیه دیگر هم بزنید.
-
تخم مرغ، رب وانیل، نمک و پوست لیمو را اضافه کنید و با سرعت کم هم بزنید تا زرده یکنواخت شود و مخلوط یکدست شود، حدود 30 ثانیه.
-
آرد را اضافه کنید و حدود یک دقیقه با سرعت کم هم بزنید تا آرد شود. گنجانده شده است. این مخلوط مانند ماسه مرطوب و توده ای به نظر می رسد.
-
با دست خمیر را به آرامی به شکل یک توپ در داخل کاسه ورز دهید. میتوانید خمیر را به میز کار منتقل کنید تا در صورت راحتتر ورز دادن، اما مطمئن شوید که روی شیرینی زیاد کار نکنید.
-
خمیر را به شکل توپ در آورید و سپس بین دو ورق کاغذ پخت به ضخامت حدود 3 میلی متر (⅛) بغلتانید.
-
Place on a flat tray and leave to rest in the fridge for at least an hour.
-
Take the dough out of the fridge, remove the baking paper and cut out 10 rounds of pastry using a small knife. You can also use a round or fluted cookie cutter.
-
-
Prick the bottom of the pastries with a fork to avoid them rising, then place them back in the fridge to rest for another hour.
-
Preheat your oven to 170° C (340° F) and place the muffin pan in the freezer in the meantime.
-
Line each tartlet shell with a small piece of cling film or baking paper and cover with baking beads, beans or chickpeas.
-
Bake the shells for 10-12 minutes, remove the baking weights and cling film carefully, then bake for another 15 minutes or until golden brown.
-
Leave them to cool down completely before adding the filling.
-
Proceed to prepare the chocolate ganache while the pastry shells are cooling down.
Prepare the Chocolate Ganache
-
Chop the dark chocolate and milk chocolate into small pieces and place them in a bowl.
-
Heat the cream in a small saucepan until simmering (not boiling), and pour it into the chopped chocolate. The cream doesn’t need to boil fully, but you should see some steam coming out of the pan.
-
Leave the chocolate and cream without stirring for about one minute. Using a spatula, stir them until the chocolate melts in the cream, and emulsifies into a smooth ganache.
-
Let the ganache cool down just a little (for a few minutes), and pour it over the tartlet shells. Use a small spatula (or the back of a spoon) to spread it evenly if necessary.
-
Place the tartlets in the fridge to set for about an hour – or until the ganache has hardened before decorating with strawberries, nuts or any topping you like.
یادداشت
- The empty pastry shells can be kept at room temperature when wrapped in cling film. Once filled with the chocolate ganache, they need to be stored in the fridge.
- Chop the chocolate finely before adding the hot (not boiled) cream. It will help the chocolate melt much quicker without needing to heat the cream too much. Melting chocolate at a high temperature might result in a grainy ganache.
- Pour the chocolate ganache into the shells straight away while still warm to get a smooth finish. If you leave it aside for too long, the ganache will start to harden.
- For a harder ganache, keep the in the fridge until ready to serve. If you want softer ganache, leave them at room temperature for at least an hour before serving them.
- The pastry itself can be made and baked 1 or 2 days ahead, and filled with the ganache up to one hour before serving (or the time required for the ganache to set in the fridge).
Nutrition
Calories: 362kcalCarbohydrates: 33gProtein: 4gFat: 25gSaturated Fat: 15gPolyunsaturated Fat: 1gMonounsaturated Fat: 7gTrans Fat: 1gCholesterol: 64mgSodium: 16mgPotassium: 124mgFiber: 2gSugar: 17gVitamin A: 629IUVitamin C: 7mgCalcium: 28mgIron: 1mg
این پست از پیوندهای وابسته استفاده می کند. این بدان معناست که اگر روی آنها کلیک کنید و سپس چیزی بخرید، مقدار کمی کارمزد برای فعال نگه داشتن سایت دریافت می کنیم، اما هزینه بیشتری برای شما ندارد.